Към съдържанието


Уважаеми колеги, приятели,

Деветата национална конференция посветена на въпросите на спешната педиатрия, организирана от Катедрата по педиатрия и медицинска генетика към МУ, МФ в гр. Пловдив и Клиниката по педиатрия към УМБАЛ „Свети Георги“, под егидата на Ректора на Медицински Университет, Пловдив е един от големите научни форуми у нас. Очакванията ни са за над 500 участници от страната, както и присъствието като лектори на водещи специалисти педиатри. На конференцията ще имаме възможност да дискутираме важни въпроси на спешната педиатрия, поднесени чрез атрактивни презентации, съобразени с актуалните ръководни правила за поведение в тези случаи. За допълнителната интерактивност на събитието ще допринасат и сесията посветена на някои спешни проблеми на детската ендокринология, както и тази на която ще бъдат представени проблемни клинични случаи, които винаги са били предизвикателство за педиатъра.

Новост в настоящата конференция е сесията посветена на съвременното практическо обучение по педиатрия.

Чудесна е организираната богата специализирана изложба, на която ще се представят лидери в производството на медикаменти, консумативи и медицинска апаратура.

Нашата цел е да организираме максимално ползотворен, интерактивен и иновативен форум, отворен за дискусии и обмен на идеи и опит. Курортният комплекс , в който ще се проведе събитието, е една от новите перли на Българското черноморие и съчетаващ спиращи дъха гледки, чудесна атмосфера, особен чар и магнетизъм. Всичко това ще придаде допълнителна привлекателност и очарование на вашето професионално участие в конференцията.

Очакваме Ви!


От името на организаторите:
Проф. Т. Шмилев

Научна-практическа конференция на тема "спешна педиатрия"