Към съдържанието


Осма Национална Конференция


„СПЕШНА ПЕДИАТРИЯ”


гр. Пловдив, 2018, 19-21 октомври
Уважаеми колеги,

Предстои Осмата Национална Конференция, посветена на въпросите на спешната педиатрия. Надяваме се отново да проявите същия интерес, който имахте и миналата година.

Но преди всичко искаме да благодарим, на тези без които нашите досегашни срещи не биха били възможни – слушателите, особено младите лекари, жадуващи за знания и споделяне на опит, които през цялото време пълнеха залата, страхувайки се да не пропуснат нещо важно. На лекторите, които се отзоваха на поканата за участие, приеха предложената тематика, отделиха от ценното си време, за да подготвят интересни, изпълнени със съвременни данни презентации, които поднесоха изключително увлекателно.

На тази наша осма среща отново основната тема остава спешната педиатрия, с нейните ежедневни проблеми и предизвикателства. Поканили сме за лектори колеги от София, Варна, Стара Загора и Плевен които заедно с нас, колективa на Катедрата по педиатрия и Медицинска генетика, МУ-Пловдив, ще се постараем да не ви разочароваме.

Бихме желали да дадем на колкото може повече от участниците в конференцията да изкажат своето мнение, да споделят опита си по вълнуващите ги въпроси. Затова Ви приканваме да ни предложите постери, в които да разгледате интересни клинични случаи и наблюдения, свързани с посочената тематика. За най-добре представилите се ще има награди.

Доскоро! Мястото и времето на срещата са 19, 20 и 21 октомври 2018 година, гр. Пловдив, Конгресен център на Международен панаир Пловдив
Научна-практическа конференция на тема "спешна педиатрия"